Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Partizanart Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Nad+ Cell Regenerator Nicotinamide
1045 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nicotinamida adenin dinucleotida (NAD) este o coenzima gasita in toate celulele vii. In cazul  metabolismului, nicotinamida dinina dinucleotida este implicata in reactiile redox, transportand electroni de la o celula la alta. Coenzima este, prin urmare, gasita in doua forme in celule: NAD + este un agent de oxidare - accepta electroni de la alte molecule si devine redusa.

In ultimii ani, NAD + a fost, de asemenea, recunoscuta ca o molecula de semnalizare extracelulara implicata in comunicarea celula-celula. NAD + este eliberat din neuronii din vasele de sange, vezica urinara,  intestinul gros,  din celulele neurosecretoriisi din sinaptozomii creierului, si se presupunea a fi un nou  neurotransmitator  care transmite informatii de la SNC la  celulele efectoare ale organelor cu muschiii netezi. Sunt necesare studii suplimentare pentru a determina mecanismele care stau la baza actiunilor sale extracelulare si importanta acestora pentru sanatatea si bolile umane. Datorita importantei acestei enzime in metabolismul purinic, acesti compusi pot fi utili ca suplimente antivirale sau imunosupresoare.

Beneficii:
Promoveaza intre-un mod sistemic intinerirea functiilor organismului
Sprijina metabolismul celular
Regleaza genele care controleaza imbatranirea
Sprijina nivelurile de energie si performanta fizica
Pastreaza functia cognitiva in timpul imbatranirii
Promoveaza activitatea insulinei
Combaterea oboselii si a lipsei de motivatie cu mai multa energie

Daca suferiti de oboseala si de lipsa de motivatie, aceasta se poate datora scaderii NAD + in functie de varsta si afectarii ulterioare a metabolismului celular.  NAD + promoveaza functiile tinere sistemice si se gaseste in fiecare celula din corp. In plus, NAD + joaca un rol esential in reglarea genelor care controleaza imbatranirea.

Nicotinamida ribozida stimuleaza NAD + si promoveaza functiile sistemice ale regenerarii celulare

Pentru prima data, oamenii in varsta au o metoda eficienta si accesibila pentru a stimula enzima critica NAD + pentru vitalitatea revigorata. Nicotinamida ribosida a fost creata pentru a ajuta la reumplerea NAD + celular.

Promovarea activarii genelor sirtuin (SIRT1 si SIRT3)
Imbunatatirea, regenerarea si eficientizarea mitocondriilor - sprijinirea nivelurilor energetice si a performantei fizice
Modelarea favorabila a metabolismului
Contribuie la sanatatea neuronala - sustine functia cognitiva in timpul imbatranirii
Promoveaza scaderea sensibilitatii la insulina - sustinand nivelurile sanatoase ale zaharului din sange la cei care se afla in limitele normale.

LINK COMANDA: https://lifeextensioneurope-romania.ro/shop/nad-cell-regenerator-nicotinamide-riboside/
Din Gura in Gura